Gezinsshoot

Gezinsshoots

Gezinsshoots zijn voor gezinnen/families van 4 tot 10 personen (evt. 12 met kleine kinderen). U kunt ook samen met een ander gezin een fotoshoot laten maken. Leuk idee om opa en oma te verassen met foto’s van alle kinderen en kleinkinderen. Uiteraard maak ik ook foto’s van de gezinnen apart en de personen individueel. Tijdens een gezinsshoot worden al gauw tussen de 50 tot 75 foto’s gemaakt. Soms nog wel meer als er makkelijk geposeerd wordt. (aantal is ook afhankelijk van het aantal personen uiteraard) U kunt zelf zoveel foto’s (of canvas) af laten drukken als u zelf wilt. Een andere mogelijkheid is een mooi album samenstellen en zodoende een mooie herinnering voor later te maken.

Tijdens de shoot:

De shoot vindt plaats in mijn fotostudio in Spijkenisse Maaswijk. Ik werk met de achtergrond kleuren Wit en zwart . Uiteraard heb je zelf ook inspraak want ik hou altijd rekening met jullie wensen. We beginnen met een zwarte en daarna witte achtergrond kleur. Neem daarom verschillende setjes mee.
De shoot duurt één uur. In deze tijd worden er allerlei foto’s gemaakt, bv De totale groep, gezinnen samen, broers/zussen samen, individueel. en eigenlijk iedere combinatie die we kunnen verzinnen.

Praktische Informatie:

Tijdsduur: 1 uur.
Locatie: Spijkenisse
Foto's: In kleur en Zwart wit
Levering: via WeTransfer binnen 10 werkdagen.
Aantal personen:  4-10 personen. (evt 12 met kleine kinderen)
✤ Klik voor prijzen en openingstijden hier
 U kunt mij altijd mailen met vragen. klik hier

Heey Arrianne,

ik wil je bij deze nog een keer bedanken voor de super gave shoot die je van ons en de rest van de familie gemaakt heb! Opa en oma vonden het een heel erg mooi kado!

Liefs kim leendert en de rest van de familie

Dankjewel voor de superleuke foto’s van onze family. Wat een supersnel ontvangst van de foto’s !! We krijgen er geen genoeg van en blijven er maar naar kijken ! Super bedankt en wie weet weer tot ziens.

Groetjes, Ros, Jennefer, Esmee, Manouk en Julian Pheifer

Hoi Arrianne,

Afgelopen dinsdag hebben we met z’n vieren een shoot gemaakt, en vandaag al de foto’s gehad! We vinden ze erg leuk en zijn er erg blij mee. Heel erg bedankt!
Groetjes,
Aad, Anita, Jorick en Alicia Mijnans