Colorful Shoot

Colorful fotoshoot

Een colorful shoot wijkt af van de standaard shoots bij JHS Design. Het is een kleurrijke shoot waarbij ik werk met verschillende folies zodat er diverse achtergrondkleuren mogelijk zijn. Van de foto's maak ik uiteindelijk een collage zodat er een groot kleurrijk geheel ontstaat bestaande uit 36 verschillende portret foto's van jou of jou en je vriendinnen, of van broertjes en zusjes. 

Tijdens de shoot:

Bij een colorful shoot worden enkel portret foto's gemaakt (geen full body foto's). Per kleur worden wel minimaal twee/drie foto's gemaakt zodat we zeker weten dat er een mooie bijzit voor de collage.
Kom je alleen, dan moet je ongeveer 5 kleding setjes meenemen. Het gaat hier zoals je in de collage hier boven kan zien, enkel om boven kleding. Zeker raad ik aan om niet met drukke patronen te werken en vooral effen kleuren mee te nemen. Uiteraard kan je ook accessoires meenemen zoals zonnebril, hoedjes, bandjes voor in je haar, opvallende oorbellen ect.
Kom je met meer personen dan moet je maximaal 2 tot 3 kleding setjes meenemen. Twijfel je over bepaalde kleuren/patronen neem dan gewoon extra kleding mee dan bekijken we het hier in de studio samen.

Praktische Informatie:

Tijdsduur: 1/1,5  uur.
Prijs: € 125,- (iedere extra persoon 25,- ) (bij enkele foto's online)
Locatie: Spijkenisse
Foto's: In kleur en Zwart wit
Levering: via WeTransfer binnen 10 werkdagen.
Aantal personen:  1 - 4 
Bekijk hier portfolio colorful shoot
✤ Klik voor prijzen en openingstijden hier.
 U kunt mij altijd mailen met vragen. klik hier. 

Colorful Collage 

collage colorfulshoot