Kinderfeestjes

Vanaf heden is het niet meer mogelijk een kinderfeestje te reserveren bij JHS Design. Als alternatief kunt u kijken bij vriendinnen shoots. Klik voor meer informatie op onderstaande link. 

Vriendinnen fotoshoot

Kinderfeestje Fotoshoot

Heb je altijd al mooie foto's willen laten maken samen met je allerbeste vriendinnetjes?.. Kom dan gezellig langs met je verjaardag dan gaan we in twee uur foto's maken én een fotolijstje versieren en maken we van jouw verjaardag een echt super kinderfeestje.
Als moeder van drie kinderen weet ik als geen ander hoe moeilijk het is om altijd weer een origineel en leuk kinderfeestje te regelen. Nu vind ik het ontzettend leuk om te fotograferen en zijn alle kinderen voor mij fotogeniek!.. De perfecte combinatie om kinderfeestjes te organiseren.

Tijdens de shoot:

Hoe gaat zo'n kinderfeestje in z'n werk. Het feestje begint om half twee een duurt twee uur. In die tijd versieren de kinderen aan een grote tafel een foto lijstje waar we later de foto van de groep in gaan doen om mee te nemen naar huis
Terwijl de kinderen aan het versieren zijn.. (onder het toeziend oog van tenminste 1 ouder, max twee ouders) gaan de kinderen om de beurt op de foto. Uiteraard om een beetje te wennen aan de flitslampen en aan mij als fotografe maken we eerst wat gezamenlijke foto's.
In de fotostudio heb ik allerlei accessoires die de kinderen kunnen gebruiken om nog mooier op de foto te gaan. Denk hierbij aan boa's, zonnebrillen, hoedjes, etc. Uiteraard mag u ook zelf spulletjes mee nemen.
(Let op!..Sommige attributen en/of verkleed kleding die op de foto's staan zijn door de kinderen zelf meegenomen en bevinden zich niet standaard in de studio)

Praktische Informatie:

Tijdsduur: 1,5 uur.
Prijs: € 22,50 per persoon.  (bij foto's online)
Locatie: Spijkenisse
Foto's: In kleur en Zwart wit
Levering: Via WeTransfer binnen 10 werkdagen.
Aantal personen:  min 6, max 8 (Basisschool)
✤ Elk kind krijgt een zelf versierd fotolijstje mee met daarin 1 gezamenlijke foto.
✤ Minimaal 1 begeleider, maximaal 2 begeleiders. (i.v.m. ruimte)
✤ De kinderen krijgen drinken en wat lekkers. 
Accessoires: Diverse hoedjes, kettingen, bloemen etc. 
Bekijk hier portfolio Kinderfeestjes fotoshoots
✤ Klik voor prijzen en openingstijden hier.
 U kunt mij altijd mailen met vragen. klik hier. 

Bedankt Arianne voor de mooie foto’s en snelle service! Je heb weer mooi werk afgeleverd! We hebben genoten van de manier hoe je de kids op hun gemak stelt en hun eigen ding laat doen.

Angelique vd Waarde – vd Reek (kinderfeestje)

Bedankt voor de foto’s!! Ze zijn echt leuk geworden.

Groetjes, Denise Carranza (kinderfeestje Lara)

Hallo Arrianne, Super bedankt voor de leuke fotoshoot en de snelle levering!

Groetjes Miranda